Krydre med salt og pepper, så river du hvitløken og har den også oppi. Karrien fra Santa maria (med blått lokk) liker jeg best til denne retten, da den er mye mer krydrete i smaken enn Hindukarrien (med grønt lokk)
Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, ogmed litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Familien fylte derfor den lyseblå Cortinaen med hvetegrøpp, grovt rugmel og andre grove norske melsorter , samt brunost , før vi rullet inn på danskebåten og hjem til Århus etter feriene i Norge
Tilsett noen spiseskjeer med tomatpuré og la det surre i et par minutter. Rensk og kutt opp løken i smått, og surr den noen minutter i en gryte i litt olje
Med et dryss parmesanost på toppen er denne retten både god, sunn og billig. Den består av grov penne, fløte, rød pesto, grønne erter, spinat og tomater bakt i ovnen
Eller kanskje du har en gassbrenner/kjøkkenbrenner til å karamellisere med. Dette er en kjempegod spansk dessert, myk som fløyel, egentlig passer den godt til jul da det er både appelsin og kanel i den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.