Denne enkle klassiske fiskegratengen er super for store og små, og ikke er det vanskelig heller. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Selvfølgelig er det ikke alltid enkelt, men jeg gjør så godt jeg kan. Selv har jeg levd på et ketogent kosthold de to årene jeg har hatt diabetes, det vil si minimalt med karbohydrater, moderat med proteiner og mye fett
Jeg elsker iskaffe. Og har testet mange ulike varianter (klikk på bilder for oppskrift). Min nye favoritt er en nydelig kremet Frappè som jeg drikker HVER dag
Det er mandag, det er tirsdag, det er onsdag, jeg vet ikke. Sommerdagene renner som en lang, rolig elv med kun enkelte innslag av litt sure miner og dårlig stemning
Brødet er uten mel, korn, nøtter og melkeprodukter. Brødet trenger ikke å heve. Dette er et litt mørkere brød som kan minne litt om “Rugbrød som ikke er rugbrød“
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.