Tirsdager bruker jeg bestandig å ha problemermed hva jeg skal ha til middag. Merkelig, men mandag er liksom mandag og da skal man starte friskt og lett, men så kommer denne tirsdagen som ikke er midt i uka engang
”Mise en place”. Det er vår, og jeg er på rekruttskolen for potensielle grillmestere. ”Mise en place” er et fransk uttrykk som betyr å forberede alle ingredienser på forhånd
En måned på etterskudd, riktignok, men her kommer endelig posten om pepperkaketårnet Orthanc. Før jul hadde jeg sett meg våtøyd på bilder av fantastiske pepperkakebygg med popkulturelle motiver
Denne retten er ikke laget i en håndvending, men er vel verdt innsatsen. Bland/vend den med saltet. Ta spinaten, litt om gangen, mellom hendene, og klem ut overflødig vann
så har me "juksa" litt. Men jeg ble virkelig positivt overasket over denne retten. Så har du kyllingen tilbake, rør inn mel og Cajun krydderblandingen og stek litt til
Ingen Kommentar. Hei alle sammen. Jul er tiden for å kommesammen og vise takknemlighet for dem rundt seg, og for mange er det en tid hvor man kan slappe av og kose seg med noen fridager og masse god mat og gode kaker
Ingen kommentarer. Ei form klar, nammenam. Jeg pleier å lage to formermed Tiramisu av denne oppskriften (formene er normalstore, og brukes også til å lage lasagne og slikt i), så om du ikke er like stor Tiramisu spiser som meg, så kan oppskriften sikkert halveres
Tenk at jeg kommermed en oppskrift. Jeg skal forsøke å grave fram noe mer interessant fra bak i hjernen min, men så har det seg slik at hjernen min oftest er tilnærmet tom for fornuftige tanker
I sommer spiste jeg sprøstekte steam buns, og disse fikk jeg lyst til å prøve å lage selv. Da jeg ikke hadde prøvde denne før, måtte jeg prøve meg fram for å finne ut grader og antall minutter disse skulle stekes på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.