Noen ekstra plastposer eller papirposer til spesielle funn er med. Dette er tiden for å høste av naturens goder, og her finner du en liten guide til både spiselig og giftig sopp
Lampeskjerm av plast skjeer. Sjokoladekake i langpanne. denne kaken oppfyller alle slags kriterier. saftig, holdbar, serveringsklar på en time, og enkel å lage
Ha i en bolle med plast og kjøkkenhåndkle over og la heve i 45 minutter. Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten
Hell litt olje over deigen, dekk til med plast og la den heve i 1 time. Nanbrød er et populært brød til sterke retter og spises i Iran, Afganistan og sentralasia
Dekk med plast og sett til heving i 6 timer. Dette foccacia-brødet tar utrolig kort tid å slenge sammen og trenger ingen elting, men det tar en del timer å heve
Sett deigen til heving et lunt sted med lokk eller plastfilm over. Dekk formene med plast og la de etterheve i ca 30 minutter. Fjern plastfilmen og la brødene steke i 45 - 60 minutter alt etter hvor stort brødet er
- Dekk bollen med plast og la den avkjøles. I anledning påsken og påskebesøk lagde jeg en kake som egentlig er en suksessterte som har fått litt ekstra pynt
Oppløselig fiber bidrar også til å redusere magesyre og galle, i tillegg til dens giftige kapasitet. Deilig og sunn smoothie til frokost og ti grunner for hvorfor spise havregryn
Dekk bakebollen med lokk eller plast og sett deigen til heving på et lunt og trekkfritt sted. Legg dem i plastpose straks de er avkjølt og lukk med klips
La dette heve i ca 30 min under plast. SOM DE FLESTE ER JEG GLAD I GROVBRØD. Her hjemme får jeg aldri godt, grovt brød, fordi jeg ikke er flink til å lage dem og ingen andre her heller kan
Dekk bollen med plast og sett den til heving i ca. Det er godt med loff til skalldyr, salat, supper og andre ting, og selvfølgelig er den du baker selv den aller beste, derfor er det greit med en oppskrift på loff som er enkel å bake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.