DET BLIR JEG NOK ALDRI,MEN NÅ ER DET PÅ TIDE MED DE GODE KJEKSENE. Det er ingenting som kommer opp mot en tur til Nord Norge når det gjelder å spise kaker, å beundre kaker å tenke at nå har jeg fått nok kaker
Albondigas - spanske kjøttbollerJeg liker denne retten litt ekstra spicy. litt rosmarin eller timian. Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano
Her kommer da endelig min neste videoblogg, som jeg lovet å legge ut for mange dager siden, jeg tror jeg må slutte å love, fordi plutselig skjer det noe uventet
"Siden jeg har blitt inspirert av deg ,så måtte jeg på bruktbutikken og finne noen skatter. Det begynner å bli en stund siden jeg viste det frem første gangen, men jeg har ikke glemt de flotte og kreative bidragene dere har sendt meg
Jeg steker pølsene på litt under middels varme i stekepannen med olivenolje. Vin til pølser kan være denne nydelige Rieslingen, som passer vakkert til pølser med litt krydder i
Alene synes jeg det holder med et par ruter, men det er litt avhengig av hva det er søtet med. Samboeren min (som i utgangspunktet var litt skeptisk til dette sukkerfrie godiset) spiste vel opp flesteparten av disse og mente de var bedre enn Brynild sine
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.