Så er vi inne i den siste uken i januar og vi har bare en vintermåned igjen før det blir vår Jeg er fortsatt inne i en periode hvor jeg ikke har lyst på så mye kjøtt, men mer kylling og fisk
Så er det en ny uke igjen, og plutselig er det blitt april. April er favorittmåneden min, da blir vårtegnene mer synlige og sommeren kommer stadig nærmere
Og for å ha sagt det først som sist, dette er et øl som blir betraktet som et av verdens beste. Dette berømte ølet kommer fra cistercienser klostret Notre-Dame de Saint-Remy nær byen Namur i Belgia
TwitterFacebookGoogleE-postSkriv utLik dette. Denne oppskriften har jeg blogget tidligere og den er faktisk en av de mest populære snikgjestoppskriftene
Deretter tar du oppi smør ogbruker en stavmikser til å få en glatt blanding. I dag ble det stekt torskefilet med hjemmelaget ertestuing og kokte gulrøtter, salt og pepper
Ønsker dere alle en fin og stressfri ukeog førjulstid. Selv nå når vi går inn i julehøytiden og det blir mye hygge og god mat fremover, er det hverdager innimellom hvor det kan være greit med noen idéer til hva man kan spise
Jeg fortsetter med minst en vegetardag i ukenog minst en fiskedag. Pasta med sopp og egg. Denne uken har jeg plukket ut mange favoritter til menyen så jeg håper du finner noe som frister
Den klassiske Hundebäckerei-varianten har alltid gojibær og hakkede pistasjnøtter som pynt. Trikset bak en ordentlig god gulrotkake er å bruke mye gulrøtter (helst økologiske, de er ofte søtere), grovt mel, brunt sukker, mye krydder og forhåndsristede valnøtter
Jeg tror rett og slett jeg trenger litt mer tid enn èn uke på hvert mål. Her loves det mer energi og overskudd i en hektisk hverdag, det handler om tankekraft og hvordan vi kan lære oss til å leve med kroppen, ikke kjempe mot den
Sandwich med mozzarella og tomat. Ukens sandwich er en klassiker. Godt brød, tykke skiver med fersk mozzarella og tykke skiver med moden romtemperert tomat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.