Rør sammen majones ogrømme/creme fraiche og smak til med sennep, salt, pepper og sitron til fyllet. Del avocadoen i to, ta ut stenen og ta ut avocadokjøttetmed en skje, og hakk det fint
Jeg har brukt røkt paprikapulver til pynt, det har både en veldig god smak og lukt. Ta innmaten ut av avocadoenmed en skje og ha innmaten i en skål, tilsett de andre ingrediensene, bruk en stavmixer og kjør avocadoen til en fin mos
Så, dette er en matblogg hvor jeg poster mine LAVKARBO-OPPSKRIFTER som jeg mekker selv. Jeg er ingen kokk, men jeg synes det er greit å blogge oppskrifter etter hvert som jeg komponerer ting, så har jeg en "oppskriftsbok" på nett
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fyltmed mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Bland mozzarellaost, basilikum og soltørket tomat sammen med balsamico (etter smak)
Potetbåtene var krydretmed rosemarin, salt og pepper. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Server medrømme , nydelig. Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump med bacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Visp egget med melk og pensle hornene. Fylte horn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutter i ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
Kutt ingrediensene i små biterSurr selleri, eple, løk og sopp i smørTilsett de tørkede urteneStek bacon i en stekepanneBland sammen grønnsaker, bacon og brød, og krydre med salt og pepper
Kutt tomaten i små terninger, finhakk løken og bland sammen medavocadoen. Bytter gjerne ut den vanelige salaten med denne til både pasta, grillmat og kyllingretter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.