Idag blir det pinnekjøtt og pynting av leilighet, jeg har til ogmed rukket å lage fudge. Kle en liten langpanne med aluminiumfolie og smør dette med smør eller sprayolje
Jeg brukte salte peanøtter, men det beste er å bruke usaltede nøtter og smake til med salt selv. For at det ikke skal bli for mye salt med de salte peanøttene kan man tørke av saltet i et kjøkkenhåndkle, så kan man evt tilsette mer etterpå om det trengs
Det er viktig at du ikke forveksler vikingmelk med søtet, kondensert melk, som også selges på hermetikkboks, men som er tykk og gulaktig i konsistensen
Hell alt over i en liten langpanne dekket med bakepapir og press fudgen ned i formen. La den avkjøles litt og dekk til med plastfolie, sett den deretter i kjøleskapet i noen timer
Fremgangsmåte Kok vikingmelk sammen medpeanøttsmør, sukrin gold og stevia - la det småputre til massen tykner og hell i en passende form med bakepapir nedi
Ha sukker, smør og sirup i en gryte først sammen med kondensert melk og skummet melk. Hell halvparten av den tjukke karamellen over i en bakeform dekket med bakepapir
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.