Hva er det første ordet som popper opp i hodet når du hører middelhavskosthold. For mange vil det være olivenolje, ettersom dette er en av de mest kjente matvarene i landene rundt Middelhavet
mai markerer vel på en måte starten på potetsalatsesongen. En praktisk rett å ty til når man skal dekke opp til koldtbord eller når man skal grille og helst vil ha alt tilbehør unnagjort og klart når oppmerksomheten skal rettes mot kjøttet, eller fisken, og grillen
En meget finteknikk for å bringe frem smaken i grønnsaker er denne med olivenolje og kyllingkraft. Her er det viktig at man har bevegelse i cocotten eller kasserollen for at olivenoljen og kyllingkraften skal blandes sammen og danne glaseringen
Fiskeretter. Jeg wokker i grunn for lite, det er jo så godt og genialt enkelt. Men det som nok er en av årsakene til dette, er nok at jeg synes jeg må ha saus eller dressing på woken for at det skal bli gode smak på den og ikkebli tørr
Har fått flere forespørsler på oppskrift på sjokoladekake som egner seg til sjørøverskute. Det er viktig med en sjokoladekake som ikke er altfor tung, og som samtidig er ganske fast ikonsistensen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.