Freekehsalat med granateple
Et kjøkken i Istanbul
Et kjøkken i Istanbul
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 150 g freekeh eller grovkornet bulgur
  • 2 vårløk, finsnittet
  • 10 g frisk bladpersille (uten tykke stilker), hakket
  • 5 g friske mynteblader, hakket
  • 5 g frisk koriander (uten tykke stilker), hakket
  • 1/2 granateple, kjernene
  • 3 ss granateplesirup
  • 1 ss sitronsaft
  • 5 ss extra virgin olivenolje
  • salt og pepper
  • 150 g freekeh eller grovkornet bulgur
  • 2 vårløk, finsnittet
  • 10 g frisk bladpersille (uten tykke stilker), hakket
  • 5 g friske mynteblader, hakket
  • 5 g frisk koriander (uten tykke stilker), hakket
  • 1/2 granateple, kjernene
  • 3 ss granateplesirup
  • 1 ss sitronsaft
  • 5 ss extra virgin olivenolje
  • salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.