Her får du tips til å få maksimalt med smak ut av vårens første grønnsaker. Det hjelper med to ting. Og ikke minst saftene som er igjen på bunn når du har spist opp, og som nesten er det beste av alt med salaten
Det er noe helt eget med disse markedsdagene. Folk, for det meste godt voksne damer, for det er fremdeles damene som styrer med maten hjemme i de tyrkiske hjem, strømmer til for å handle inn ukas frukt og grønt til en billigere penge enn hos grønnsaksforhandleren – og til langt høyere kvalitet enn noen supermarked kan tilby
En skikkelig boost for immunsystemet med andre ord. Et granateple om dagen. Jeg e l s k e r granateple og bruker det i alt fra salater til frokoster, fynt på desserter og som snack
Det som gjorde denne paien spesielt god var at jeg toppet den med ruccula salat og granateple. Her i denne oppskriften er det byttet ut en del av smøret med lett Kesam, og istedet for feks bacon bruker en strimlet skinke som smaker veldig godt
Jeg er storfan av pavlova, spesielt med noe syrlig. Når du serverer pavlova så lag gjerne en skål med frukt ved siden av, slik at gjestene kan ta mer frukt hvis de ønsker det
Her kommer en deilig salat med smak av fetaost, serranoskinke og granateple. Salaten er god og mettende i seg selv, men er også god som tilbehør til feks kjøtt eller med hvitløk baguette til
Granateplet er fylt med syrlige og aromatiske frø. Kostholdet i desember er for mange fylt med ribbe, sylte, lutefisk med en haug med bacon, kaker fylt med sukker og fett
Sammen med kremet og søtlig søtpotet, salte osten, ristede pinjekjerner, syrlige granateple og nøtteaktig smak av byggkorn gir salaten ikke bare en variert tekstur og smaker godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.