For deg som ikke vet hva maca er, så er det en rotgrønnsak med en karamellaktig smak. Maca er rik på kalsium, magnesium, fosfor, kalium, svovel og jern
This is my life - Det handler om å ta vare på seg selv..
Noen ganger har man behov for noen enkle og greie oppskrifter som ikke innebærer alt for mye styr. "Hjertelig" tortellini og bønner1 ss olivenolje1 liten gulrot , hakket2 små selleristilker, hakket1/2 liten løk, hakketSalt og pepper2 kommer tomat,oregano og hviløk miks4 kopper med kylling kraft1 boks med cannelinibønner500 g tortelini med skinkefyllRevet parmesan Tynn italiensk skinke Varm opp oljen på medium varme, tilsett grønnsakene
For noen år siden leste jeg om å dampe pinnekjøtt i øl og bruke poteter som pinner, men dette er første gangen jeg prøver selv, jeg har anbefalt den til andre
Driver og prøver å skulle kutte ut for mykje sukker så denne oppskrifta blir derfor laga med stevia. En naturlig urt som lager søtsmak men som ikkje skal være farlig for kroppen
Ta et kakefat og plasser ringen av en kakeform på fatet. Så er du klar for jordbær-pynten. Dypp alle jordbærene i geleen (så blir de blanke og fine og tørker ikke ut så fort)
Kaken er lavkarbo og kan lages paleo ved å bruke feks kokosblomstsukker i stedetfor sukrin. Dette er kaken for deg som elsker kokos, sjokolade og bounty
Du kan lage en halal versjon av denne ved å bruke kalkun-bacon Vil du lage en vegetar versjon av denne kan du bruke røkt laks i stedetfor bacon, men da trenger du ikke å steke laksen i panne først
I stedetfor crème fraîche kan du bruke seterrømme i deigen. Det er høytid for avslutninger i barnehager og skoler over hele landet, og det betyr også høytid for LANGPANNEKAKER
Jeg spiser jo ikke så mye melk, så hva kan jeg bruke i stedet. Det er fordi jeg tenker at en omlegging av kostholdet bør være nettopp en omlegging, ikke et utspring av det man hadde i utgangspunktet, bare med andre ingredienser
Kan man bruke kokosmelk i stedetfor fløte. Kan jeg bruke kalkun i stedet. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
I denne oppskriften bruker jeg vårløk i stedetfor løk og hvitløk. Scampi er så godt som selvskrevet til et tapasbord, og vi som må være forsiktig med hvitløk og løk må ofte stå over denne retten
Den skal være forholdsvis tykk. Legg lasagneplater, kjøttsaus og ostesaus lagvis i en ildfast form. Sett formen i ovnen på 225° C og stek i 30-40 minutter. TipsI stedetfor vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin
Jeg pleier å bruke appelsinjuice istedetfor vann. Dette er en kake som passer like godt som dessert etter en god middag som på kakebordet, og det ikke noe i veien for å lage kaken klar et par dager før servering
Vil du kjøpe bok som jeg har signert, kan du i stedet gå HER (det her helt samme bok for øvrig). Da er det ingenting å lure på - du må teste ut denne kaken så fort som mulig
4 Kyllingfileter2 ss olje1 stor løk2 strå sitrongress finhakket (de på glass funker helt fint)2 ferske røde chili uten frø /chili paste3 cm fersk ingefærrot1 ss malt cumin1 ss malt koriander2 ss thailandsk fiskesaus (Nam pla, brukes i stedetfor salt i thai-mat)1 boks kokosmelk1 dl finhakket ristede cashewnøtter1 boks med grovhakkede tomaterSaften av en halv limeFrisk koriander. Tilsett kokosmelken, fiskesausen (Nam pla), tomatene og limesaftLa alt surre på lav varme i 20 minutter for å la smaken utvikle seg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.