19. 05. 2014. Denne jordbærterten "Tarte aux fraises" finner man i de fleste franske konditorier. Den franske vaniljekremen "crème pâtissière" smaker nydelig sammen med friske jordbær, som blir ekstra søte og vakre når de glaseres med smeltet eplegelé
20. 05. 2014. En deilig dessert med nydelige smaker. Jeg lagde desserten til årets 17. mai, men dette er en dessert jeg garantert kommer til å lage om igjen i løpet av sommeren
18. 05. 2014. Hei kjære dere. Ja, så er 17. mai over for denne gangen. Håper dere hadde en fin feiring. Det er ingen grunn til å deppe over at festen er over - for det er nok av herligheter som står for tur her på Det søte liv
Jeg kunne skrevet at vintervær er suppevær, men for meg er det suppevær hele året. Jeg elsker supper. Det er så enkelt å få frem spennende smaker, og det er en super måte å lure flere grønnsaker inn i kostholdet på
Trifle er en enkel og god dessert, Tilslørte bondepiker er et godt eksempel på en slik dessert. Jeg tenkte jeg skulle forsøke meg på den nye ferskosten Nýr
Mmm. Pasta er godt, og spesielt tagliatelle typen (også kalt båndspagetti) er en av mine favoritter. Det passer utmerket til stekt eller ovnsbakt torsk, men jeg har i denne oppskrifter har brukt fiskekaker
I recommend to google “Fraiser” to get inspiration for the decoration. I rarely just use another recipe because I like to adapt them to my taste and preferences, but Pascal Dupuis is a man of my taste, and I can’t find anything to change to this recipe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.