Altså må du tilsette hvitvinseddik hvis du kun benytter melk/fløte som væske. Mørk sjokoladekrem. Smelt smøret i en kjele, tilsett sjokoladen og rør til all sjokoladen er smeltet og godt blandet med smøret
) Hva bruker du å gjøre med eggehvitene som blir til overs fra vaniljekremen. I denne er det brukt kokosmelk, så er du glad i smaken vil eg anbefale den framfor dagens oppskrift
Hell over i gryten og tilsett kraft. Det er også veldig godt med potetmos til denne retten. Hell over hvitvin, dekk til og la marinere minst 1 time, gjerne over natten i kjøleskapet. 1 time eller til kjøttet er mørt
Bland så alle ingrediensene sammen (bortsett fra smøret/oljen), bruk gjerne en håndmikser med staver som passer til deig, eller en kjøkkenmaskin for best resultat
Du må selv smake til din sjokolade. Hjemmelaget mørk sjokolade er veldig godt. Smak til med kakaopulver. Denne herlige mørke sjokoladen er laget av kakaosmør, kakaopulver og nektar
La moussen stå å avkjøle seg til den har stivnet, i kjøleskapet. - 100 gr mørk sjokolade. - 1 dl kremfløte, piskes til krem. La sjokoladeblandingen kjølne ned til ca 40 C, og bland da forsiktig inn vispet kremblanding(1 dl fløte + 1 ts vanilje + steviaen). 100 gr mørk sjokolade. 1 dl kremfløte, piskes til krem
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.