Smør, melis og vaniljesukker blandes til det blir lyst og luftig. Når det er snakk om bakverk til barn er det alltid denne kremen mitt smakspanel av søte små barn/tantebarn sverger til
Til 5 biter. 2 egg 60 gram lys Atkins sjokolade HER 25 gram smør 2 ss sukrin gold eller honning 1 ss kakao 4 dråper stevia med vanilje HER eller 1/4 ts vaniljepulver HER 1/4 ts salt Slik gjør du. Sett ovnen på 180 grader varmluft Smelt smør og sjokolade på lav varme Rør sammen egg, kakao, vanilje, søtning og salt Rør inn smør og sjokolade Ha røren i en vanlig brødform dekt med bakepapir Stekes i 25 minutter Avkjøl Produktene jeg har linket til over er fra Frem til 30/10 får du 15% på alle kjøp på soma. no ved bruk av rabattkoden rabatt1543 HER Hvis du vil lagre dette innlegget direkte på mobilen din kan du bruke gratis appen bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
Server suppen med hakket vårløk og Creme Fraiche/rømme. Jeg har savnet den suppen så jeg ble veldig glad, da jeg fant kjøttdeigsuppe inne på bloggen til Lena Beatric
C-vitaminet hjelper også kroppen å ta opp jern fra maten samt å styrke kroppens bindevev og brusk. Jeg er i gang med et slags "få-ordnings-på-kroppen-til-Anki"-prosjekt for tiden
Dette er en annerledes pesto laget med ristede pinjekjerner og smaksatt med soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvit geitost fra Rallarrosa stølsysteri
For ekstra jevn steking kan du tilsette en stor ts med SP etter at du har pisket inn eggene. - 550 g lyst rørsukker. - 3 ts vaniljeekstrakt eller frøene fra en hel vaniljestang + 2 ts vaniljesukker. 550 g lyst rørsukker. 3 ts vaniljeekstrakt eller frøene fra en hel vaniljestang +
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.