som enkle småkaker, tilsatt sitronskall og rosiner, da blir det eksklusive smaksbomber,. Kjøl den av mellom hver utkjevling, blir den varm så blir den utrolig klissete
Rakfisk (villfisk) fraHardangervidda. Rakfisk fra Noraker gård for mange år siden. Men, -under denne prosessen utvikles det sterke gasser, og den lukten liker ikke alle
Denne oppskriften har jeg fått fra Fru Nordås,. som hun har brukt i mange mange år. etter at jeg var på besøk der, og fikk "bisk" med disse rundstykkene
brill, fransk. Kjelen er ypperlig til bearnaise, hollandaise, zabaione, vanlig eggedosis og varmeømfintlig mat som du helst ikke vil skal brenne seg fast
Smelt smøret og ha i halvparten av creme fraichen. Sannsynligvis vil sausen da skille seg. Legg nakkestykkene under rennende vann en times tid, etter at du har renset dem så godt det lar seg gjøre
Vi vil være avhengig av tilbakemeldinger fra våre kunder på hvordan kvaliteten oppleves. Brødene er alle ferdigstekte, men de fungere likevel fint som bake-off (ettersteking)
Dette er kaken som det fortsatt går gjetord om i min manns vennekrets fra Sørlandet. -). Det er skummelt å begi seg utpå bakeglattisen når en kake har et slikt rykte på seg som denne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.