Tilsett resten av melet, salt, melk, maltekstrakt og smeltet smør. Bland 100 gram mel, alt vannet og gjæren i en bolle. Elt godt i ca 10 minutter. Del deigen i 14 biter og rull til lange remser. La etterheve i 30 minutter. Sett ovnen på 200 grader. Etter rundt 5 sekunder vil de flyte til toppen og da fisker du dem ut og legger dem på et brett med bakepapir. Stek midt i ovnen på 200 grader i ca 16 minutter
Tilsett resten av melet, salt, melk, maltekstrakt og smeltet smør. Bland 100 gram mel, alt vannet og gjæren i en bolle. Elt godt i ca 10 minutter. Del deigen i 14 biter og rull til lange remser. La etterheve i 30 minutter. Sett ovnen på 200 grader. Etter rundt 5 sekunder vil de flyte til toppen og da fisker du dem ut og legger dem på et brett med bakepapir. Stek midt i ovnen på 200 grader i ca 16 minutter
½ boks crème fraiche. Smak til med hvitløkspulver og litt pepper, og server med foccacia. Som jeg nevnte i går, har jeg fått en knall god oppskrift på tysk ostesuppe av min kjære svigermor
Har du hverken tid eller lyst til å stikke ut pepperkaker,kan du jo lage tyske pepperkake-skiver. (bruker du vaniljepulver ha i sammen med mel)Mos sammen til en grynet masse
Dette er den eneste julekaken jeg trenger til jul. Verdens beste julekake heter tyske skiver. Den er helt perfekt til å dyppe kaffe eller te, smaker helt fantastisk og er i tillegg veldig enkel å lage
Tilsett de andre ingrediensene og rør det til en klumpefri røre. Ta de ferdige pannekakene ut av formene og server dem med en gang med det tilbehøret du har, eller med bare melisdryss på
Dette er en stooor oppskrift som gir ca 190 kaker. 800g melange. 500g melis. Neste dag rulles deigen til pølser på ca 4 cm tykkelse. 190g kokosmasse. Pisk eggehviter og melis til stiv marengs (10-15 minutter pisking). Stekes på 180 grader midt i ovnen i 12-14 minutter (til de er gyldne på kanten). 800g melange. 500g melis. 190g kokosmasse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.