Nå skal det sies at det stadig er en utskeielse eller to også på ukedagene, men mye av mitt vanlige kosthold består av kjernemåltid som er nokså like dag for dag med litt variasjon i pålegg og smakstilsetninger
Rist nøttene på panna, det gir en ekstra god smak, men vær forsiktig, det gårfort at de blir brent. De syltetøyene jeg lager til jul er for å spise til ost
Jeg velger å ha selve grøten uten så altfor mye smak slik at tilbehør og topping tilfører sødme, men du kan ha i mer søtning, kanel eller kardemomme hvis du vil
2 stk Om du ikke skal lage brødet i helgen kan det være greit å fordele brødlagingen over 2 dager ettersom kornblandingen skal ligge til bløt. Del deigen i 2 emner, og legg i smurte brødformer. 2 stk Om du ikke skal lage brødet i helgen kan det være greit å fordele brødlagingen over 2 dager ettersom kornblandingen skal ligge til bløt
Fordel rosinpakken til de tre julebrødene. Legg de to runde brødene på et brett med bakepapir i hvert sitt hjørne, og det tredje brødet på et annet stekebrett
Oppskriften er hentet fra “Min første kokebok”, en kokebok som forøvrig anbefales til små kokker. Tilsett peppermynteoljen og konditorfargen og bland godt
Soppstuing passer ypperlig til biff og er blitt et fast følge til helgebiffen her i gården. Er det én ting som jeg skal nevne som beste oppdagelse etter å ha gått over til lavkarbo, så er det denne soppstuingen
Klar for den søstera med konditorferdigheter. Det er mulig at resten av Norges land og rike har samme sterke forhold til kaker og kakenes plass i selskapslivet, men inntil videre står mine påstander fast
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.