Jeg så en ribbe i butikken. Langtidssteking gjør ikke bare at kjøttet blir mørt og saftig, men også at den naturlige kjøttsmaken utvikler seg, så salt og krydder nesten blir overflødig
Utstyr. Hell sukkermassen utover en silikonplate og la det avkjøles. Skrap ut vaniljefrø og hell all ingrediensene i en stor kjele og kok opp til 118 grader
Det er alltid kjekt å ha butterdeig liggende i fryseren, de er så enkle å fylle med godsaker og så smaker det jo så godt, som disse deilige wienerbrødene
Trykk så digestive+smørblandingen ut i bunnen på en bakepapirkledd og smurt kakeform. For å få kaken ut av formen brukes en varm og skarp kniv, skjær langs kanten med denne kniven før du åpner formen
Som trening-helse- og matnerd gleder eg meg masse til det Oslo har å by på av restauranter, cafêer, helsekostbutikker, treningssenter, crossfit og enda meir
Del deigen i to og trill ut hver del til lengder som er like lange som en stekeplate. Del deigen i to og trill ut hver del til lengder som er like lange som en stekeplate
Ikke smør marengsen helt ut til kantene, siden den kan flyte litt utover under stekingen. 2 timer, og dekk eventuelt over marengskaken med et stykke bakepapir på slutten av steketiden, så den holder på den hvite fargen
Skal vaniljepulveret blandes ut med melk. ♥ 1 pk kakefyll med vaniljesmak (uten koking). ♥ 30 g mandelflak uten skall. ♥ 1 pk kakefyll med vaniljesmak (uten koking). ♥ 30 g mandelflak uten skall. Maple Walnut Brownies (Blondies med lønnesirup og valnøtter) 6 eggehviter. 1 pk kakefyll med vaniljesmak (uten koking). 30 g mandelflak uten skall. 1 pk kakefyll med vaniljesmak (uten koking). 30 g mandelflak uten skall
Ha kjeksblandingen i formen og press den lett utover så den dekker hele bunnen. ha alle ingrediensene i en kjele og kok i noen minutter til den blir lys brun i farge og litt tykkere i konsistens
Cirka fem minutter med håndvispen eller kjøkkenmaskinen. Hell røren over på et stekebrett med bakepapir og fordele røren jevnt utover hele bakebrettet – også i hjørnene
mad about you. Skru opp varmen på platen og la blandingen koke uten å røre mer i den. De er ikke så lette å få tak i, så kjøp med deg noen hvis du ser dem i butikken
Bland til slutt inn hvetemelet og chocolate chips (eller grovhakket kokesjokolade, se tips). Sett kaker på stekeplater dekket med bakepapir ved hjelp av to teskjeer (kakene flyter litt ut under stekingen, så beregn litt avstand)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.