Min eldste sønn har i lange tider spurt etter sånne pannekaker med bacon inni. Med trykk på inni. For vi pleier gjerne å ha skiver med bacon ved siden av, slik at alle kan velge selv hvor mye bacon de vil ha
I dag lager jeg mat som veldig mange elsker og jeg må innrømme at det smaker veldig godt av og til, og i dag er det enda til fleskepannekaker med blåbær
Stek fleskepannekakene i en liten stekepanne. Fortsett å steke fleskepannekaker på samme måte. Legg fleskepannekaken oppå hverandre og del i ”bløtkake” stykker eller server
Fleskepannekaker. Mitt første møte med fleskepannekaker var på min aller første tur til Haugesund ♥. Er det ikke bra med oppskrifter som kan brukes til begge formål – både til middag og dessert
Og pannekaker er kaffimat, med mindre man lager fleskepannekaker. Da jeg gikk på folkehøyskole i Sandefjord fikk vi en gang i blant en underlig kombinasjon til middag
Det som er fint med melk som har gått over datoen er at den gjerne kan brukes i bakverk eller mat selv om den kanskje ikke smaker så godt lenger, det påvirker ikke smaken på maten nevneverdig, så i dag ble det fleskepannekaker til middag
Fleskepannekaker med blåbær - guttas favoritt. 300 g bacon skåret i skiver/terninger som stekes opp på forhånd 2 egg 1/2 ts salt 6 dl melk 3-4 dl hvetemel 2 ss smeltet smør Rør eggene godt sammen med saltet, og dryss på mel som røres i vekselvis med melken
Rør eggene godt sammen med saltet, og dryss på mel som røres i vekselvis med melken. Tilsett smøret. Stek ca to skiver bacon i hver pannekake på middels sterk varme
Lag pannekakerøre og tilsett finklippet gressløk. Skjær flesket i terninger og brun dem. Hell 1/4 av flesket og 1/4 av røren i pannen og stek pannekaken lysebrun på begge sider
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.