Det tar litt tid å tilberede, men det er SÅ verdt det. Vi satt lammelåret i ovnen etter frokost, gikk en fin fjelltur og kom tilbake, satt inn tilbehøret, slappet av og ventet mens den deilige lukten fylte hytta
I mellomtida blander du sammen kvitløksdressingen og smaker til. Fredag var det sol fra blå himmel og vindstille, og da er det klart vi velger å gå på topptur
Regelmessig styrketrening på Bakken Helse, gåturer på flott kultursti i nabolaget, fine turer på sykkel i fjor sommer, de fleste turene på butikken til fots, et par fantastiske fjellturer sammen med godt selskap, badstu med isbad og sist men ikke minst piruett-treninger på skøyteisen
Erik Hexeberg, som også er leder for Kostrefrom for bedre helse, et innlegg i Dagens Medisin hvor han er kritisk til de kostholdsrådene som blir gitt til diabetikere
Det er selfølgelig den geniale brødmiksen til funksjonellmat eg snakker om. Man tilsetter vatn og posens innhold, lar røra svelle litt før man former til brød, rundstykker, scones, hamburgerbrød, pølsebrød, focaccia eller kva det måtte vere
Fårikålkjøttet koker til det blir så mørt at det løsner fra benet, og smakene er både milde og gode. Når det koker, skru ned til svak varme og la putre under lokk i ca
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.