Fiskegrateng “Min Beste”
Charls - Det beste jeg vet
Charls - Det beste jeg vet
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 time eller
  • 2 i forveien og kan bare stekes rett før det er dags for å spise eller før du eventuelt får gjester
  • 1,2-1,3 kg gode melene poteter (mandel, fjellmandel) 800 gr torskefilet (eventuelt Strøm torsk) eller frossen torsk i blokk, 5 dl fløte, 1,5 dl tørr hvitvin, 1 boks tomatkross, 6-8 små aromatomater, 150- 200 gr riven god ost, 1 stk sitron, 1 liten plante oregano, 6 stk shalottløk, litt sukker, 1 god ss tomatpureé, 1 fedd hvitløk, 2 egg, 2 ss smør, 1/2 dl olivenolje, salt, pepper, litt riven muskatnøtt, en liten kniv spiss cajennepepper.
  • 1 stk finkuttet shalottløk i nøytral olje til blank og myk, hell på kraften fra fisken pluss en fiskebuljong terning eller
  • 2 dl god redusert fiskekraft og kok inn
  • 5 dl fløte og ha i en ss smør

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.