Burde du hatt fisktilmiddag litt oftere. , men føler at det er et ork å tilberedefisken. Har laget et innlegg før om fiskeburger som du kan finne her, men i denne oppskriften har jeg rett og slett brukt grove polarbrød for å gjøre det enda enklere
Da har jeg i fisken(ørret og torsk) og når de begynner å bli ferdig trukne, har jeg i haneskjellene. Enkel å lage, fres 1 hakket løk og 1 presset fedd hvitløk i en gryte med olivenolje, ha i 1 boks med knuste tomater, 2ss tomat pure , 1 l fiske kraft(enten buljong kraft du har laget selv eller kjøpt, jeg har alltid litt kraft i fryseren)og 1 dl litt hvitvin. 1 l fiske kraft
Det er ikke til å stikke under en stol at jeg er et skikkelig frokostmenneske. Ja, takk. Hva jeg spiser til frokost kommer an på hva jeg har lyst på (og forsåvidt hva jeg har tid til å spise), men å kose seg med varme, nystekte scones med godt pålegg er ikke noe jeg sier neitakk til om anledningen byr seg
Jeg liker ikke "vanlig kebab" som du kan få kjøpt på diverse jalla-kebabsjapper og i tillegg er jeg fan av hjemmelaget O R D E N T L I G mat, og denne "kebabtallerkenen" ble absolutt godkjent fra oss begge
Siden barna mine absolutt ikke spiser noe som ser ut som en grønnsak toppet jeg gratengen bare med brokkoli og blomkålbuketter på halve gratengen til meg om mannen min
Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
Skjær kjøttet i små biter og surr det i panna, krydre litt med salt og pepper, ha grønnsakene i når kjøttet begynner å bli ferdig, tilsett en klype sukker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.