Gode oppskrifter på grovt brød mangler det ikke på ute i cyberspace, og jeg har prøvd en god del. Denne er en av favorittene, og oppskriften fant jeg hos en velkjent matblogger, nemlig Trines matblogg
Av alle brød jeg har smakt til nå, tror jeg det er Åpent bakeris firkornbrød som er det beste. I alle fall er det et kjempegodt brød som jeg aldri blir lei
eks dette firkornbrødet. EggehakkDu trenger. 6 egg 2 vårløk 2-3 ss lett majones3 ss creme fraische (kan byttes med kun majones, men jeg velger ofte denne for å gjøre den litt lettere og syrligere)Salt & pepper ( må smakes til, men bruk alltid nykvernet pepper)Slik gjør du
Firkornbrødet fra Åpeng bakeri har alltid vært min favoritt. Jeg har sikkert nevnt det før. Dette har jeg imidlertid ikke alltid tilgjengelig, og dermed har jeg brukt mye tid til å eksperimentere meg frem til varianter som ligner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.