Nå har jeg laget meg en ny etterlengtet porsjon med hjemmelagde proteinbarer. Tidligere har jeg laget blant annet disse pistasjeprotein kulene, men i dag lager jeg barer med sjokolade i
Rør vann og olje raskt sammen med det tørre, som du ser er deigen ganske løs. Jeg pleier nå å snu deigen med brettesiden ned, strekke den forsiktig ut igjen og brette på samme måte en gang til
Rens gresskarfrøene godt ved å ha de i en bolle med vann. Ta de opp med en skje og skyll de godt. Dryss så over godt med Trocomare (mitt favoritt urtesalt), men du kan fint bruke vanlig salt også
(Følg med på slutten av steketiden slik at brødene ikke blir for brune oppå). Her er en oppskrift på et godt og næringsrikt valnøttbrød, som jeg synes har den egenskapen at det holder en mett lenge
Bland det i deigen sammen med hvetemel. 2 stk2 dl vann2 dl tyrkisk youghurt1 liten ts salt25 gram gjær250 gram sammalt hvete, grovt50 gram valnøtter100 gram sammalt hvete, fint150 gram hvetemel+ litt mel til å bake utHa gjær i en bolle med lunkent vann, tilsett salt, youghurt og grovt mel
Sett til heving i 40 minutter på et lunt sted med plastfolie og kjøkkenhåndkle over bollen. For en som elsker (nesten) alt det franske måtte oppskriften i Gode Brød prøves
Til kvelds i dag blir det nybakt brød med brie. Dette er et deilig, saftig valnøttbrød. Når brødene er ferdig etterhevet, pleier jeg å skjære noen snitt i dem med et barberblad
Sjokoladekake med kulturmelk. På bloggen Hannes Kaker fant jeg en oppskrift på sjokoladekake med kulturmelk, og denne er utrolig god, saftig og holdbar i flere dager
Vi har alltid laget serinakaker etter min kjære bestemors (♥) oppskrift, og her om dagen hadde jeg lyst til å prøve å sunnifisere disse elskbare kakene litt ved å bytte ut noen av ingrediensene med sunnere varianter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.