Smaker søtt og godt til kaffen. Pisk eggehvitene (som må være helt uten rester av eggeplommer) lett sammen med litt av sukkeret til en tykk marengsmasse
Stikk dem på en trepinne eller legg dem på fat til sjokoladen har stivnet og kaken skal monteres. Stek nøttebunnen i stekeovnen ved 100 °C i ca 1 time, til den er svakt gyllen, men ikke overstekt. Sett ringen til kakeformen (24 cm i diameter) rundt marengsen
Det var gøy å se tilbake på flotte kaker,så her kommer noen flere favoritter. Flere festkaker. Kaken har et indre av friske bringebær og hakket mørk sjokolade,som står i fin kontrast til den søte kaffekaken
Sett dette til avkjøling. Tilsett egg, ett om gangen, og rør godt mellom hvert egg. Ha i melk og kakaoblandingen,og tilsett siktet hvetemel, bakepulver og vaniljesukker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.