Da passer det seg jo også med litt bakverk. Stod opp tidlig og bakte rabarbrakake og muffins. Og jeg vendte rabarbrabitene i sukker og kanel før jeg hadde dem i deigen, slik at det ble litt søtere og litt mer smak
Ønsker deg en strålende uke, tenk nå er det straks juni og for mange snart ferietid. Dette er absolutt den beste frokosten jeg vet og jeg blir aldri lei
Det har vært fullstendig ferietid. Lun og god enkel tunika til ikke så varme sommerdager ^_^. Jeg har ikke vært innom egen eller andres blogger, lest noe særlig på nett eller vært aktiv med unntak for instagram
Ferietid…bare moro, men også litt trist å forlate Sviddå hjemme. Tre uker uten at noen plasker i bassenget kan bli tøft for både den nevnte Sviddå og kokken, men redningen kom allerede første dag inn i ferien – iallefall for kokken
Og det er disse stikkordene som er påske for meg. ), hyttekos, den første brunfargen. I år har jeg laget en sunnere variant av påskeegg-innholdet, og tenkte jeg kunne inspirere dere med det
Det er ferietid. PØ skal være en uke borte på seiltur og jeg drar to uker til Hellas. Da Mildred ikke kom inn torsdag kveld, de kommer alltid inn når vi roper på dem, hadde jeg ikke hjerte til å lukke døren og legge meg
Påsken er en herlig tid mange er veldig glad i og har gode tradisjoner knyttet til, men midt oppi all påsketradisjon, påskeegg med marsipan, varme dager i solveggen, hyttekos, spillkvelder, påskekrim, skiturer, appelsin og kvik lunsj er det fort gjort å glemme litt bort hvorfor vi egentlig feirer påske
Selv om ferietiden for de fleste er slutt, kan det være greit å ha noe til kaffen på lur. Er du glad i kokos er dette her en virkelig godbit, lett å lage er den ogsåog det som ikke spises opp med en gang kan godt puttes i frysen til senere bruk
Nå som det er ferietidog mange som skal på påskefjellet ,er det kanskje mange som har lang avstand til butikken og ferskt brød, men om det er tilfellet har jeg en enkel løsning på det, nemlig brød i stekepanne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.