H. u. r. a. f. o. p. n. e. k. d. g. T. i. l. ø. s. j. å. v. m. t. J. b. U. S. A. N. Y. I. G. w. c. h. V. ,. (. y. ). P. 5. 2. 1. 0. /. 6. -. 7. B. F. L. @. #. D. d l
Dekk en stor langpanne med bakepapir og hell pannekakerøren oppi. (Den minner i allefall om pannekaker, men har litt annen konsistens fordi den er ovnsbakt)
Pannekakene smaker veldig godt medlønnesirup, men er også veldig gode med syltetøy. De er perfekte til dessert med vaniljeis eller til en ekstra god og søt frokost
Sikt melblandingen over bakebollen med eggedosis og kefir. Ble veldig inspirert da jeg så instagram-bildet til en venninne som spiste frokost på The Nighthawk Diner på Grünerløkka i dag, og fikk et umiddelbart New York-savn
Mitt første møte medamerikanskepannekaker var hos min fetter Ronny og hans to kamerater Jon Rasmus og Ole Martin, etter å ha godt skole i USA hadde de fått opp øynene for denne syndefulle herligheten
Skill eggene og pisk eggehvitene stive først. Til amerikanskepannekaker hører det selvfølgelig medlønnesirup, men ettersom jeg lager min egen sirup må pannekakene få følge av den i dag
Serveres med sukkerfritt syltetøy, sukrin og sprøstekt bacon. Fremgangsmåte Visp sammen egg og melk bland inn melet gradvis til røren er glatt og uten klumper
Stek små pannekaker i litt smør på stekepannen og legg de på rist når de er ferdigstekt. Lag de til kvelds, til middag som helgekos eller når som helst, pannekaker er godt uansett når på dagen de skal spises
Lekre, luftige og tykke amerikanskepannekakermed bær og sirup, eller bare en av delene. Pisk eggene og tilsett disse sammen med resten av ingrediensene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.