Idag regner det ute, og det frista virkelig med en varm og smakfull suppe til middag. Spinatsuppa serverte eg med kokt egg, som er en uslåelig kombinasjon sammen - og ikkje minst perfekt som kjøttfritt alternativ på denne kjøttfri Mandagen
salt og pepper. Fres løk og hvitløk i litt smør i en kjele til den blir blank og myk. Tilsett spinatblader og fres i et par minutter til under omrøring
Smakfull og vitaminrik. Spinatsuppe lager du med enten fersk eller frosset spinat, eller begge deler. Det er viktig at den ikke blir varmet opp på høy temperatur flere ganger, da mister den smak og næring
Løsriv fennikelen, og damp i ca. 1 fennikel Salt og pepper Olivenolje Parmesan Fremgangsmåte. 20 minutter, sammen med olivenolje, salt, pepper og parmesan
Dette er en spacy spinatsuppe litt annerledes enn den vanlige milde jeg pleier å lage, men den er veldig spennende, og du kan lage den så spacy som du vil ved å tilsette mere eller mindre curry paste
De siste årene har fermentert og melkesyregjæret mat blitt en større del av kostholdet mitt. Jeg synes det er spennende å eksperimentere med ulike former for fermentering og kombucha, kefir, yoghurtog fermenterte grønnsaker er blitt et fast innslag på kjøkkenet vårt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.