Jeg er sånn som klør lett av all slags ull, men dette garnet kunne jeg brukt i skjerf til ogmed. Så her er min versjon av pulsvarmere med flettemønster ala Bella
Tenk å kunne leke seg med fyll og toppinger, og lage sine egne subs. Vet om noen som kommer til å bli glade for å få disse med fyll i matpakken sin når skolen starter igjen
Og jeg lar meg friste, gang på gang… Ikke vanskelig å bli fristet i grunnen – det ser dere jo selv. Denne gangen fristet han megmed gratinerte krepsehaler
Bland halvparten av melket med krydderet og rør dette inn i væsken. Mønsteret til huset bør lages i kartong i den størrelsen man ønsker (se link med mønster)
Men siden jeg ikke reiser på påskeferie selv (joda, jeg skal nok finne på mye kos med Trondheims gjenværende bypåskefolk, i tillegg til jobbing), velger jeg heller å spørre om en happening like over påske
Med dette innlegget vil jeg gjerne dele en fantastisk nyhet som jeg er så stolt av. Selv har vi gått over til mandelmelk og prøver stadig nye vegetariske “melkeprodukter”
Bland sammen basilikum, pinjekjerner og hvitløk med stavmikser eller i en foodprossessor,. Ja da er jeg tilbake med matoverskudd, tenkte jeg skulle dele et par av oppskriftene fra Hjemmekokklauget
Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris deles ut årlig til en person som har utmerket seg spesielt innen området mat, sunt kosthold og matkultur med hovedvekt på det norske
I sommer har vi feriert i Norge i to måneder, vi har bodd på forskjellige steder og matlagingen har blitt noe" enkel" innimellom, men her har vi vært på gårdsbutikk like utenfor Risør, og der fant vi masse godsaker blant annet karbonadedeig av hjort, så da ble det hjortekarbonader med kremet sopp til middag
Dagen startet fredelig under adventsstjerna, med hyggelig lørdagsfrokost. Te og ristet loff. Loffen bakte jeg i går, etter oppskrift fra "Den rutete kokeboken", skrevet av nasjonens felles matmor Ingrid Espelid Hovig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.