Her loves det mer energi og overskudd i en hektisk hverdag, det handler om tankekraft og hvordan vi kan lære oss til å leve med kroppen, ikke kjempe mot den
Det er så langt den beste ostekaken jeg noen gang har smakt, og nå har jeg hatt som prosjekt å kjøpe ostekake til dessert når jeg har vært ute og reist, for å se om jeg klarer å finne noe som kan være enda bedre
Jeg har drukketkvedeteiårevis. Lammestykket jeg bruker er fra bogen. Kvede kan ikkespises rå, for da er den giftig, men i kokt tilstand smaker den som en blanding mellom aprikos og eple
Etproteinriktmellommåltid. gresk yoghurt med byggryn, valnøtter og friske bær. Jeg har virkelig fått smaken på byggryn sistetiden og her kommer enda et frokost eller lunsj / mellommåltidtips med byggryn
Et sunt frokosttips for muskler. Også smaker det jo sjokolade. Frokost og lunsjtips. Jeg er idet lekne hjørnetigjen og jeg har testet ut ulikealternativer når det kommer til frokost
Best blir den om du lager den selv – og heldigvis er detslettikkevanskelig. Ajvar er en paprikadipp som kan brukes til så mangt – som dipp, som basis for saus, som relish…you name it
Alle disse er gjengangere på kjøkkenet hos meg – retter jeg lager flere ganger iåret. Denne dippen var Andreas Viestadsfavoritt da han besøkte meg i vår – og en god venn av meg som har vokst opp med denne dippentil frokost hver dag mener min versjon er bedre enn noen andre han har smakt
Jeg fant plutselig ut at jeg hadde et stort behov for påskepynt (alt vi har er firekyllinger), men idisse trange tider har vifaktiskikke råd til å handle pynt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.