For å sikre at tyrkerne ikke skulle kjenne lukt av matlagingen, eller se røyk fra bål, la heltene lammekjøttet leirkar, satte det på glødende kull de hadde lagt i en grop, og dekket over med jord og stein
Jeg hadde ikke tenkt å gjøre det, men jeg gjør det allikevel. Det må hun gjerne, jeg har ikke noe trøbbel med billig mat, tvertimot er jeg tilhenger av at man OGSÅ skal kunne spise mat som er rimelig og god
Det er såå mange fantastiske inspirasjoner vi får hos andre bloggere og denne ideén fikk jeg hos. Jeg synes det er bra vi blir inspirert av hverandre, men
Her troddejeg at rulettene måtte være helt tette for at ikke fyllet skulle lekke ut i buljongen når de skulle trekke, så knotet mer enn jeg trengte her
Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har laget fiskegrateng tidligere, for dette var virkelig noe som gikk ned på høykant hos gutta ved middagsbordet før høstferien
Rens og finhakk løk, hvitløk og chili (fjern frøene i midten). Surr løk og chili i en liten kasserolle i en god klunk med olje i 5-10 minutter, til løken er blank og myk
DET BLIR JEG NOK ALDRI,MEN NÅ ER DET PÅ TIDE MED DE GODE KJEKSENE. Det er ingenting som kommer opp mot en tur til Nord Norge når det gjelder å spise kaker, å beundre kaker å tenke at nå har jeg fått nok kaker
Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano. )Jeg nøyer meg med å kjøpe såkalt tempurarøre på pose og blande med vann
Som mange som følge mej veit så he ej siste tida ( sia oktober) stått still på 72-73 kg. Uansett ka ej gjor så ville vekta ikke bevege sej, og når man he vore så streng med dietten som ej he vore så blir det fort mye fustrasjon inne i bildet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.