Og jeg lar meg friste, gang på gang… Ikke vanskelig å bli fristet i grunnen – det ser dere jo selv. Varmen har definitivt kommet her på Østlandet – og den kom som en eksplosjon
Den superenkle fremgangsmåten går som følger. En vår for lenge siden, lenge før vi levde, da sagnomsuste skapninger tråkket på jorden, var det en liten fugl som hadde lagt eggene sine i et rede på skogbunnen
Følg Just another food story påfacebook og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen
Send meg en epost om du vil delta. Dette åpner mange nye muligheter for bedrifter påFacebook. Tidligere var det rene dødssynden med "Lik" for å vinne konkurranser, alle konkurranser måtteforegå på en egen tab
I sommer har vi feriert i Norge i to måneder, vi har bodd på forskjellige steder og matlagingen har blitt noe" enkel" innimellom, men her har vi vært på gårdsbutikk like utenfor Risør, og der fant vi masse godsaker blant annet karbonadedeig av hjort, så da ble det hjortekarbonader med kremet sopp til middag
Man kan selfølgelig tilsette litt timian eller annet krydder, men jeg må innrømme at jeg liker best den enkle tradisjonelle smaken, hvor reinkjøttet er i hovedrollen
Trykk "Liker " På forhånd takk. Her er oppskriftenSalma med mandeltak og jordbær- og tomatsaus Snitt et lite kryss øverst på toppen av hver cherrytomat
Kurs i den rekkefølgen jeg kunne tenkt meg. (oppdatert rekkefølge etter en halvdag med tenking. Det er de to kursene jeg har mest lyst til å lære meg, mon tro om jeg kunne tatt begge på en dag
Melody var dessuten på tilbud og helt ukjent garn for min del. Mariajakka til meg selv ^_^. Ermene tok jeg på rundpinner - gadd ikke strikke frem og tilbake for så å sy dem også sammen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.