kombiner det med no knead metoden, bruk kefir istedenfor vann og erstatt noe av rugmelet med hvetemel for at brødet skal få litt mer gluten sånn at det hever seg bedre og ikke ender opp som en murstein når det kommer ut av ovnen
Begynn med kaken ta kaffen i en gryte og visp inn kakaoen gi det et lite oppkok(pass på å ikke bruke for høy varme da blir kakaoen bitter) sett blandingen tilside for avkjøling
Fordele med en pizzaskjærer etter ca. Åpne ovnsdøren jevnlig for å få ut dampen. La knekkebrødene kjøle seg ned på en rist før du skal lagre de en boks, slik at de forblir sprøe og fine
Ikke bare fordi jeg synes det var godt, men jeg har skjønt i ettertid at det også er veldig sunt. Jeg vil derfor bringe denne “tradisjonen” videre til mine egne barn
Kaken skal ikke være helt stekt. Jeg har lært masse og har blant annet fått muligheten for å eksperimentere meg frem til denne helt fantastiske sjokoladekaken
For deg som ikke synes at fårikål er det beste i verden – prøv denne og du blir garantert fornøyd. Som du ser er det ikke satt til noe væske i det hele tatt
Jeg forstod det liksom når jeg kom på ideen med å kombinere to av mine favoritter, brownie med bär/bær og mumsmums eller på norsk også kalt kokosbolle, at det kom til å bli en liten bloggsuksess (og når @godtno på instagram hadde fått over 1000 likes på sin repost på et par timer var det sååå värdt/verdt det å ha stått ute i regnet og fotografert denne, haha
Welmoed Chenin Blanc er en tørr fruktig hvitvin fra Sør Afrika, som vist nok skal være perfekt til fårikål -og gjerne en litt utradisjonell fårikål med masse smak
Dette lærte jeg i ei gruppe på Facebook for mange år siden. Fårikål på Linevis. September de siste 15 årene så står fårikål på menyen. 3 - 3,5 kg fårikålkjøtt av lam. Fårikålen nyyytes i 2 dager. 3 - 3,5 kg fårikålkjøtt av lam
fett må tilsettes i gryta for å få den ordentlige gode fårikålsmaken. Kjøtt fra bog, nakke, bryst og slagside er som regel kjøttet som blir brukt til fårikålkjøtt
Begynn forsiktig så ikke suppen blir for sterk, men den må være litt "heftig". Her er det ikke bare 5-om-dagen, men 10-om-dagen. 1 l vann + 1 dl senere for å erstatte fordamping. 1 l vann + 1 dl senere for å erstatte fordamping
Det er også nesten litt for enkelt, men tidkrevende. Minipai, ikke bare små og søte. Det er bare å lage mange mens du enda holder på, for de er perfekt som niste eller kanskje nattmat
Bruk ikke mer hvetemel enn nødvendig. Fjern plasten forsiktig, henger den, fast løsne forsiktig. Få ingredienser,litte trøbbel,suverent gode rundstykker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.