Med det første året bak oss passerdet godt å se på hva dere faktisk klikketdere inn på. Fløyelsmykt, smakfullt – og absolutt på høyde med det beste du får i Midt-Østen
Det siste halvåret har det stort settgått i denne varianten. Jeg har gått gjennom alle oppskriftene som ikke var blant de aller mest besøkte og valgt ut ti til som jeg synes fortjener ekstra oppmerksomhet
Jeg håper du som leserEt kjøkken i Istanbul har oppdaget noe nytt i året som ergått. I dag erdetettår siden de aller første innleggene gikk live på etkjokken
I tillegg erdetgått med litt spennende tilbehør så legger ved en oppskrift på Rosenkål med pancetta, Marsala, kastanjenøtter og persille og Waldorfsalat
Deter noe så veldig deilig og friskt med et nytt år. Et av målene er å fortsette å lage sunn, hjemmelaget mat - slik som denne tomatsuppen (sm forresten var utrolig god
I år skal vi imidlertid være hjemme og da må jeg ha hjemmelagetlammerull til julefrokosten og den smaker jo bare tusen ganger bedre enn den du får kjøpt i butikken
At nyttårsforsetterer noe tull i grunn, detvet vi alle. Ingen skuffelse om jeg ikke fårdet til. Samtidig skal du januar etter januar påtvinge deg selv urimelige krav i form av løfter som du vet du ikke klarer å holde, og som du vet vil få deg til å føle deg mislykka igjen
Den viktigste faktoren når man vil komme i bedre, synlig form erkostholdet. Hvordan man med enkle grep kan lykkes med en sunnere og sprekere livsstil – det må vel være en av de viktigste målsetningene folk har
Deter så langt den beste ostekaken jeg noen gang har smakt, og nå har jeg hatt som prosjekt å kjøpe ostekake til dessertnår jeg har vært ute og reist, for å se om jeg klarer å finne noe som kan være enda bedre
Herfårdere litt inspirasjon til hva ditt mellommåltid eller lunsj kan bestå av i dag. #Mat #Oppskrift #Tips #Sunn #Helse #Hverdag #Torsdag #Mellommåltid #Lefse #Laks #Protein #Sunnhet #Blogg #Blogger #Matblogg
"Deter ikke det mellom jul og nyttår som betyr noe hva du spiser, deterdet mellom nyttår og jul". Julekaker, julegodt, julemat - alt dette som er så godt, og som selfølgelig hører julen til
Jeg har drukketkvedete i årevis. Detkommer nok av mine danske aner. Kvede kan ikke spises rå, for da er den giftig, men i kokt tilstand smaker den som en blanding mellom aprikos og eple
Coppolas skuespillerkarriere tok i prinsippet effektivt slutt der på trappen til Teatro Massimo etter at prestasjonen hennes ble kåret til åretsverste på filmlerretet(synes alliekevel deter på sin plass å nevne at hun har gjenoppstått mange ganger som regissør for praktfulle filmer som “Lost in Translation” og ”Virgin Suicide”)
Ha den mengden du ønsker av frukt og bær i porsjonsposer, også erdet bare tømme posen i blender og ha i den kesamen/yoghurten/kokosmelka/juicen du brukernår du skal ha den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.