Men om man bruker røtter med litt mer smak som f. eks sellerirot sammen med gulrot,pastinakk, søtpotet eller kålrot og kanskje noen broccolistilker og jordskokker, så smaker mosen mer og kan med hell brukes til pasta
Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjelletdetsom hold meg gående (bokstavelig talt)
Den smaker mildt og nøttete og gir ikke den skarpe snerpen som jeg synes olivenolje lager i majones. Nå er ikke jeg lavkarbo-entusiast, men jeg har kastet meg på lag-din-egen-majones-bølgen
Et sunt og enkelt mellommåltid. Denne gangen ble det svært enkelt for min del. #Mat #Oppskrift #Tips #Sunn #Helse #Hverdag #Torsdag #Mellommåltid #Lefse #Laks #Protein #Sunnhet #Blogg #Blogger #Matblogg
Julekaker, julegodt, julemat - alt dettesom er så godt, og som selfølgelig hører julen til. Dekorer gjerne med mørk sjokolade over, slik som jeg har gjort
Her vil du finne alle de gamle oppskriftene + alle nye som blir postet. Et herlig stykke fra Veierland ved Nøtterøy der Britt og Amund Paulsen driver økologisk oppdrett av lam, forært av Marius som vertinnegave i en middag
Et proteinrikt mellommåltid. Jeg har virkelig fått smaken på byggryn siste tiden og her kommer enda et frokost eller lunsj / mellommåltid tips med byggryn
Coppolas skuespillerkarriere tok i prinsippet effektivt slutt der på trappen til Teatro Massimo etter at prestasjonen hennes ble kåret til årets verste på filmlerretet(synes alliekevel det er på sin plass å nevne at hun har gjenoppstått mange ganger som regissør for praktfulle filmer som “Lost in Translation” og ”Virgin Suicide”)
HUNTRESS gir et perfekt sammensatt måltid for deg som er aktiv og trenger riktig næring, men som er opptatt av å holde fettprosenten nede og/eller gå ned i vekt
Dette er detinnlegget på bloggen som har vært nærmest å gå viralt. Ajvar er en paprikadipp som kan brukes til så mangt – som dipp, som basis for saus, som relish…you name it
Nå er det egentlig opp til en selv om man vil rulle kjøttet, eller henge det til tørk somet flak. Dette er et av de glemte måltider, rett og slett en middag man glemmer at man kan lage, og som smaker så godt
I dag har jeg prøvd å vekke surdeigen min til live igjen, etter en lengre sommerferie. Den har blitt oppbevart kaldt, men ikke blitt matet eller bakt med på flere uker
Det er ikke klumpetesom jeg syns bildet viser. Når det nærmer seg kokepunktetvil den tykne. I min søken etter lavkarbomat og godt, så kommer jeg over litt av hvert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.