Frisk og god kake som bruker å være kjempepopulær både blant små og store her i familien. Dette er en enkel kake som er grei å lage et par dager i forveien dersom du planlegger selskap, og perfekt nå til 17
En god dessert som er enkel å få til. Om man vil kan man lage rullekaken i god tid i forveien og fryse den ned eller kjøpe en ferdig rullekake i butikk eller bakeri
En deilig fromasjkake som jeg har fått oppskriften av min tante Marie. dette var kaken til tante Marie, og jeg har limt oppskriften somm hun skrev til meg inn i min kokebok
Dette er en godt kjent dessert, men den er ikke kjedelig av den grunn. 3 egg75 g sukker75 g hvetemel1 ts bakepulverca 2 dl bringebærsyltetøy5 plater gelatin2 egg5 ss sukker4 dl kremfløtePisk eggedosis av egg og sukker
En god venninne skulle ha kollegaene sine på besøk og som travel småbarnsmor, er det ikke lett å få til å varte opp med femretters middag, så hun spurte pent om jeg hadde lyst til å hjelpe til
Alternativt kan du bruke en springform som tar samme mengde væske, men da må du ha det i bakhodet når du lager savoiardikjeks at du lager flere enn angitt, men i en kortere lengde som er tilpasset høyden på formen du skal bruke
Bustemannen godtar likevel, under tvil, Charlotte Russesom et alternativ, med den beroligende tanken om at "vi kan jo bare stikke ned i butikken din og kjøpe ei kake om det går helt skeis" i bakhodet
Hjertelidelser er det samme som en betennelsestilstand i åreveggene. Et forhøyet kolesterol er ikke fienden, men hjelperen som forsøker å rydde opp i alle betennelsene som dannes etter konsum av all den betennelsesfremmende maten så mange lever på i dag (les
Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingen røring og styr over kasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar til servering
Bringebær som har vært fryst avgir bærsaft og vil gjøre at bringebærlokket blir rennende. Bringebær som har vært fryst avgir bærsaft og vil gjøre at bringebærlokket blir rennende
Hva med å lage en vegetarisk rett nå i juletidene. Det er så stort fokus på kjøtt i disse tider, og det kan være smart å redusere kjøttinntaket noe om man klarer, både på grunn av miljøet og fordi det er bra for oss
Sjokolademousse er en klassiker som det sjeldent blir feil å servere. Jeg må innrømme at jeg i min aller første tid som hobbykokk gjorde et katastrofalt forsøk på denne klassikeren sammen med to kamerater
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.