Egentlig så er vel Garam Masala også en variant av karriblanding, men, etter å ha googlet, en forenklet versjon, med mindre krydder på ingredienslisten
Rist mandler ognøtter i en tørr, varm panne. La smør og honning smelte sammen i stekepannen. Ha i mandler ognøtter, og la det putre i 1-2 minutter til de er glaserte. 3/4 dl hasselnøtter. 1/2 dl valnøtter. 3/4 dl cashewnøtter
Som på enhver god bar så stod det selvsagt snacks fremme, masse peanøttermed skall og det var jammen meg ikke snakk om å kaste skallet i søpla- der røyk skall, smitt og smule på gulvet
Plommer i konjakksaus med vanilje, yoghurtkremog karamelliserte pekannøtter. Eplebitene kokes møre i en lake som smaksettes med sitron og Calvados, brandy eller konjakk
Så da tenkte jeg at jeg ville dele litt av det med dere som følger med her på bloggen. Så her er det bare å kaste seg med begge plasser for dobbel sjanse til å vinne
Han skal begynne med litt lengre turar og har med tida tenkt til å sykla til jobben. Kan ikkje sykla til jobb i mange minusgradar eller med mykje nedbør
Ved bruk av marinade så tilfører vi fuktighet og smak, ved bruk av Rub, så bevarer vi fuktighet og smak som allerede er i kjøttet, og tilfører en karamellisert hinne med smak rundt kjøttet
Smelt så smøret i pannen med nøttene og mandlene, og ha i krydderbladning. Krydderet består av det jeg liker å kalle "varme" smaker, og gir assosiasjoner til våre julekrydder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.