Dette blandes og knuses sammen med en stavmikser til nesten alt av klumper er blandet sammen. Jeg er en “sucker” på gjærbakst, grove og fine rundstykker, men jeg ble positivt overrasket over hvor enkle, saftige og smakfulle disse cottage cheese rundstykkene var
Serveres med ketchup som dipp. Save Recipe Print. Disse pølsesnurrene er kjempe enkle å lage, du lager dem på 5 minutter, så skal de steke i 20-25 minutter. Ingredienser Smørdeig/ butterdeig - Findus sin fryste butterdeig med 5 plater, en plate holder til 2 pølser Grillpølser etter ønske litt smeltet smør. Sett på et stekebrett kledd med bakepapir Pensle snurrene med litt smeltet smør Stekes i 20-25 minutter, til deigen begynner å få fin brunfarge, midt i ovnen 200-220 grader
Smør utover til en sirkel en bakeplate med bakepapir. Denne oppskriften på en enkel og sunn havrepizza gjør at du kan spise pizza hver dag som gjør godt både for kroppen og for smaksløkene
Eggeplommer piskes med sukkeret til en fast eggedosis. Smak og tilbehør er opp til deg. I en egen bolle pisker du fløte til krem med vaniljesukker, deretter vender du eggedosisen inn i kremen
Mos bananer med en gaffel og rør inn havregryn, havremel, kanel, kardemomme, salt og rosiner. Cookiesene kan fint fryses, og etter en rask opptining er de like gode – mini pleier å få med seg en i matboksen når det er matpakkedag
I dag ble det en enkel Sitron Laks til middag, servert med poteter og Brokkoli. Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper og sitronpepper, litt sitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter. Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkelt og utrolig godt 4 laks
Jeg vet mange av dere synes det er vanskelig å tenke raske, sunne og enkle løsninger hva kommer til mat på farten, men av og til trenger man bare å få det servert som i dette tilfellet i et enkelt blogginnlegg
Og best av alt den er super enkel å lage, med bare to ingredienser. Har du smakt wiener nougat. Når blandingen er helt stiv, skjæres den med en skarp kniv i avlange firkanter
Varm opp sakte på lav/medium varme, og rør hele tiden. Når det begynner å boble tar du kasserollen av platen - røren skal nå ha blitt litt fyldigere (dette tok lengre tid enn jeg trodde det skulle, og røren var ikke så kremete som jeg trodde - men den stivner mer i kjøleskapet senere)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.