50 gram
kakao (ca 5-6 ss) 1,2 dl lønnesirup 1,2 dl kokosolje, smeltet 1 ts vaniljepulver 2 ss sitronsaft ⅛ ts salt 1,5 dl vann Instruksjoner Legg alt i en kraftig blender, og miks alt til en silkemyk blanding. Tøm blandingen over i en kakeform og sett i fryser. Sjekk om konsistensen er fin etter 2 timer Klar til å spises! 3.2.2885
Den obligatoriske søndagsbaksten i dag ble enkelostekakemed bringebær. Jeg laget ostekaken i muffinsformer, da jeg synes det er søtt med små porsjonskaker
Brekk sjokoladen i biter og smelt forsiktig over vannbad (gryte med litt vann som småkoker og en større bolle som dekker toppen av gryten uten å berøre vannet
Til dessert ble det ostekakemed hvit sjokolade. Jeg var svært skeptisk til å bruke bjørkepinner med bark – siden det er unison enighet mellom Ingrid Espelid og google om at bjørkepinnene må avbarkes
Før Desember måned kommer og juleoppskriftene kjem på rad og rekke, så må eg dele oppskrift på ei frisk, søt og veldig god ostekakemed smak av bringebær og kvit sjokolade
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.