3 sett
Velg vekter som gjør at du har kontroll over teknikken, og hvis det er lenge siden du har gjort utfall bør du velge litt lettere vekter enn du kanskje tenker deg så du slipper å bli så støl
“Det enkle er ofte det beste sies det”, og jammen har de rett. Enklere rundstykker skal du lete lenger, og jeg må ærlig innrømme at det kommer til å bli flere av denne varianten fremover
Knallgodt og skremmende enkelt. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Smak og tilbehør er opp til deg. Eggeplommer piskes med sukkeret til en fast eggedosis. I en egen bolle pisker du fløte til krem med vaniljesukker, deretter vender du eggedosisen inn i kremen
I dag ble det en enkel Sitron Laks til middag, servert med poteter og Brokkoli. Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper og sitronpepper, litt sitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter. Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkeltog utrolig godt 4 laks
Legg paprika, brokkoli, bacon og kalkunpålegg i små muffinsformer. Selv liker jeg å ha muffinsformene i egne former slik at de ikke flyter ut under steketiden
Skal jeg være helt ærlig har jeg aldri laget det selv - kun kjøpt det på bakerier og konditorier, så jeg ble overrasket over hvor enkelt det faktisk var
Rør til en klumpfri røre og hell i smurte muffinsformer. Ny uke og ny oppskrift. Det er alltid greit å ha et utgangspunkt når man baker, og med denne lavkarbovennlige oppskriften kan man eksperimentere med ulike ingredienser og smaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.