100 g bacon1 ss margarin eller olje til steking2 båt finhakket hvitløk1 beger matfløte4 ss revet parmesan½ pk. Ha i finhakket hvitløk, erter og matfløte og la alt småkoke 2-3 minutter før du rører inn parmesanosten. 100 g bacon
Knallgodt og skremmende enkelt. Disse pølsesnurrene er kjempe enkle å lage, du lager dem på 5 minutter, så skal de steke i 20-25 minutter. 10 min. 10 min. Sett på et stekebrett kledd med bakepapir Pensle snurrene med litt smeltet smør Stekes i 20-25 minutter, til deigen begynner å få fin brunfarge, midt i ovnen 200-220 grader
SUNN OG ENKEL MIDDAG. TIPS. 01. 04. 2016 kl. 16. 45 i. Blogg. Ingen kommentarer. Jeg er veldig glad i å lage god mat fra bunnen av, men det trenger ikke alltid være så tidskrevende som mange tror
Pasta carbonara har vært en livrett for meg siden jeg smakte "Pasta di Parma" da jeg var 13 år, men jeg fikk et helt annet syn når jeg lærte meg av tidligere kollega å lage skikkelig hjemmelaget pasta carbonara
Pitapizza er en enkel middagsløsning vi tyr til rett som det er. Det er superenkelt å lage. 15 minutter. Du kan enten lage dine egne pitabrød eller bruke ferdigkjøpte
Eggeplommer piskes med sukkeret til en fast eggedosis. I en egen bolle pisker du fløte til krem med vaniljesukker, deretter vender du eggedosisen inn i kremen
I dag ble det en enkel Sitron Laks til middag, servert med poteter og Brokkoli. Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper og sitronpepper, litt sitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter. Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkelt og utrolig godt 4 laks
Jeg vet mange av dere synes det er vanskelig å tenke raske, sunne og enkle løsninger hva kommer til mat på farten, men av og til trenger man bare å få det servert som i dette tilfellet i et enkelt blogginnlegg
10. 6 egg400 gram sukker2,2 dl kremfløte eller h-melk150 gram smør450 gram hvetemel3 ts bakepulverEpler ( Jeg bruker 10 mellomstore epler - fyll med så mye eller så lite epler du ønsker. - Stek eplekaken midt i ovnen i 35 minutter. 10. 10
Skal jeg være helt ærlig har jeg aldri laget det selv - kun kjøpt det på bakerier og konditorier, så jeg ble overrasket over hvor enkelt det faktisk var
Dekk bollen med lokk eller plast, og la stå og heve på kjøkkenbenken natten over eller i minst 9-10 timer. Form deigen til en pølse, som du deler opp i 8-10 like store emner. La rundstykkene hvile under et klede i ca 20-30 minutter. Sett ovnen på 200 grader, vanlig over- og undervarme, og la rundstykkene steke i ca 30-35 minutter til de er passe stekte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.