Englekake – lavkarbo . Vi har hatt en oppskrift liggende på vent en stund. Den sto i juleutgaven av Helsemagasinet VOF, og bildet bare ropte på oss Hanne og Karis lavkarbohverdag
Englekake med mascarpone- og pasjonsfruktkremEnglekaken serveres straks eller oppbevares kjølig frem til servering. Varm ovnen til 160 °C. Vend inn vaniljeekstrakt og det tørre litt etter litt NRK
EnglekakeEnglekake (Angel Food Cake), altså mat for englene er en super lett og luftig kake. Du kan også ha så og si alt til den Passion 4 Vintage
Englekake Forvarm stekeovnen til 180 C. Visp eggehvitene til skum i en stor bolle. Tilsett kremortartari og salt og pisk eggehvitene helt stive Varden.no
Angel Food Cake La eggehvitene stå i romtemperatur i ca 1 time (se tips). Varm opp ovnen til 175°C. Pisk eggehvitene til skum sammen med en liten klype salt detsoteliv.no
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.