Det ville da også blitt jevnere resultat/kvalitet fordi det å tørke på ulike tidspunkt i løpet av året gjør at tørkeprosessen påvirkes av ytre faktorer som temperatur, luftfuktighet, månefaser osv
Deigen kan også lages på morgenen og stekes til kvelds. Avkjøl olivenbrødet på rist. Jeg liker å kalle det olivenbrød og ikke foccachia, vet jo egentlig ikke hvordan jeg skal uttale det heller…I alle fall har jeg hatt trøbbel med å få vellykka olivenbrød, redningen ble for min del altså eltefritt og langtidsheva brød
Jeg gleder meg allerede til en knakende flott tur til grønnsaksbutikken på Grønnland i morgen. Etter en lang sommer med festivaler, lange middager, masser av snop og is så føles det virkelig som det rette å gjøre
Kjøpt i butikk (Quilteloftet) for jeg både får opplæring (kanskje blir der kurs om vi er flere som kjøper) og jeg har et sted å kontakte om jeg lurer på noe
Her kommer oppskrift på sommerdesserten jeg la ut skrytebilde av. Fikk i dag tilbakemeldinger om at Furkunnjfingermaten smaka fortreffelig og desserten bestod testen med glans
DENNE GANGEN ER DET LIME OG ROSMARIN. Høres deilig friskt og sommerlig ut, og det var det og. Alle varianter av sjokolade og krem føles litt for mye i sommervarmen
Det er bedre for beina å løpe på grus også er det mye triveligere enn å løpe rundt i byen. Har forresten prøvd meg på en gammel tradisjonsrett som passer godt som søndagsmiddag
Den dukker opp på flere og flere middagsbord, og spises gjerne flere ganger, både før og etter jul. Dagens måte å lute på, her med klippfisk istedenfor stokkfisk
Dette er en nydelig mektig og himmelsk ostekake. og inntil nå har jeg ikke klart det. Men denne er jeg veldig fornøyd med, og ikke misforstå dette er ikke slanke mat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.