Drypp over litt olivenolje og pass på at oljen fordeler seg rundt hele deigen. Jeg liker å kalle det olivenbrød og ikke foccachia, vet jo egentlig ikke hvordan jeg skal uttale det heller…I alle fall har jeg hatt trøbbel med å få vellykka olivenbrød, redningen ble for min del altså eltefritt og langtidsheva brød
Det er bedre for beina å løpe på grus også er det mye triveligere enn å løpe rundt i byen. Nå kan du sile av resten av krafta i gryta, denne skal du ta vare på
Det ville da også blitt jevnere resultat/kvalitet fordi det å tørke på ulike tidspunkt i løpet av året gjør at tørkeprosessen påvirkes av ytre faktorer som temperatur, luftfuktighet, månefaser osv
Var obligatorisk å gjøre noe som var relatert til jul da jeg var ferdigpå jobb for dagen, så da fristet det for første gang å starte på prosjekt julegaver
Teller ned dagene til sommerferienbegynner (bare en uke igjen på jobb), gleder meg til å ha lange late dager, kose meg med Jenny om dagene frem til Alex tar ferie, og deretter kose oss hele familien
Det er forøvrig et jern jeg anbefalerpå det varmeste. Ved siden av det vanlige vaffeltilbehøret som rømme, geitost, syltetøy, creme fraiche og smør kan du jo ha på det meste
Etter drøyt to ukerpå fat er IPA'n nå karbonert, og jeg har tatt et par smaksprøver. Likevel har det nok godt av noen uker til før storkonsumet begynner
Deilig å være tilbake på jobb, men også veldig godt at det snart er helg. -) Jeg har noen oppskrifter jeg gleder meg til å teste ut, men har ikke helt klart å bestemme meg for hvilke jeg vil prøve ut først
Jeg er veldig glad i både arveklær, gjenbruk og redesign, og knotten går støtt og stadig i klær som både to og tre har svinset rundt i da de var på hans alder, og det er bare bra
I dag bli det grillspyd med marinert kylling, paprika, rødløk og som tilbehør grønnsalat med cherrytomat og nydelig ekte gresk fetaost, (sto i allefall på pakken at det var ekte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.