Jeg liker å kalle det olivenbrød og ikke foccachia, vet jo egentlig ikke hvordan jeg skal uttale det heller…I alle fall har jeg hatt trøbbel med å få vellykka olivenbrød, redningen ble for min del altså eltefritt og langtidsheva brød
Disse amerikanske pannekakene er gode og også ganske sunne når man brukergrovere mel i. Denne oppskriften er opprinnelig fra , men jeg har laget den grovere og med spelt
Endelig Helg. Tradisjonsmat - en gryte - to retter. Kjenner jeg bli mer og mer glad for hver dag nå. Varmere vær, lyserekvelder og snøen er nesten smeltet i skogen
Den nye ladningen spekepølser ble strålende god, om jeg får si det selv. Det er en sak jeg synes er litt dumt med dette pølseeventyret mitt og det er at jeg ikke har råd til å produsere opp store ladningerpølser en gang i året, slik storegubbene gjør
I mange hjem er det pizza som står på menyen. Hvorfor ikke lage pizzaen litt sunnere. Bruker du Gullbygg byggfiber i pizzaen, vil du få en pizza som kan virke positivt på kolesterolet og dempe blodsukkerstigningen
En perfekt morgen ble det, og jeg fikk endelig den etterlengtede julefølelsen. Jo jeg jublet så høyt at folk snudde seg etter meg, hoppet bortover fortauet og våknet virkelig for dagen
og det nesten uten karber. ) Karber i smøreosten. I fiberhuskener det ikkje karber. Ingredienser. Pisk eggene godt, tilsett deretterfiberhusk og smøreost,so piskar du alt dette godt sammen
Endeliger det begynt å bli skikkelig sommer. Teller ned dagene til sommerferienbegynner (bare en uke igjen på jobb), gleder meg til å ha lange late dager, kose meg med Jenny om dagene frem til Alex tar ferie, og deretter kose oss hele familien
Dette trenger du. Rosa marsipan til griserellerferdigegriser fra konditoriet. X antall pakker kvicklunch, nok til å omkranse størrelsen du har valgt på kakeformen (alternativt kan man bruke små marsipanbrød)
Endelig fikk jeg tatt noen bilder. Jeg fikk jo vaffeljern til bursdagen min tidligere i år. De er ikke noe pene, og vaflene ble ikke pene fordi jeg gjorde en feil med røra
Etter drøyt to uker på fat er IPA'n nå karbonert, og jeg har tatt et par smaksprøver. Selv om dette er et sterkt øl, bør man ikke la det stå for lenge på fatet, etter som humlearomaen forsvinner med tiden
Deilig å være tilbake på jobb, men også veldig godt at det snart er helg. -) Jeg har noen oppskrifter jeg gleder meg til å teste ut, men har ikke helt klart å bestemme meg for hvilke jeg vil prøve ut først
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.