Litt likegyldig foreløpig, og enliten grimase. Idag har vi laget risgrøt etter denneoppskriften. Risgrøt inneholder minimalt med jern og er derfor ikke anbefalt som daglig føde for de små
Jeg har fortsatt ikke tatt så veldig mye bilder under matlagingen av barnemat siden jeg ofte lager flere retter på en gang og er dødstrøtt når jeg gjør det, og resultatet (mos) ser ihvertfall ikke så spennende ut, hehe
Ellers fikk jeg et spørsmål om hvordan entypisktreningsuke ser ut nå som jeg er gravid, og det er ikke så lett å gi et fast svar på i og med at jeg trener etter dagsformen – og den varierer hele tiden
Kjølte nok godt for litt kløende gummer også. Pæremosen blir veldig rennende hvis det er noe vann i, så hvis du bruker Aventmaskin kan det lønne seg å helle ut alt vannet før du snur og blender, ellers blir det pæresaft
Jeg har tilsatt eggeplomme for å få tilførsel av proteiner i kosten når det ikke er kjøtt i den. Søtpotet og gulrot gir en veldig søt smak som barn elsker
Å masse hyggelige kommentarer fra dere. Tenk at bloggen min er 6 måneder gammel. På dentiden har snart 38 000 besøkende vært innom. Å masse hyggelige kommentarer fra dere 400 sidevisninger
Renate har vært superflink, og følger opplegget uten alt for store utskeielser. Dette er for lett. Jeg husker så godt at hun sa i starten når vekta stadig gikk nedover
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Kjølte nok godt for litt kløende gummer også. Pæremosen blir veldig rennende hvis det er noe vann i, så hvis du bruker Aventmaskin kan det lønne seg å helle ut alt vannet før du snur og blender, ellers blir det pæresaft
Jeg har fortsatt ikke tatt så veldig mye bilder under matlagingen av barnemat siden jeg ofte lager flere retter på en gang og er dødstrøtt når jeg gjør det, og resultatet (mos) ser ihvertfall ikke så spennende ut, hehe
Jeg pleier å bruke baksiden av en spiseskje for å dytte og klappe kjeksbunnen jevn og flat. Jeg har lengetenkt på å lage en klassisk Ostekake med gelélokk i langpanne og nå har jeg endelig testet det ut
Typisk vil du nok finne enformfor kål/ salat, gulrøtter og svinekjøtt. For det første blir de ikke skikkelig sprø, de blir liksom mer som en våt og seig deig
den skal ikke stekes og lages i en bred dessertskål, dyp ildfast form eller lignende. Etter noen travle dager er det deilig med en langhelg, som jeg håper blir fylt med solskinn her i Oslo
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.