Vel i dag har jeg eksperimentert litt selv. Tok utgangspunkt i en muffinsoppskrift og la til litt egne ingredienser og fikk til en god sjokolademuffins
For en tid tilbake snublet jeg over en oppskrift på nettet som gjorde meg en smule nysgjerrig. Jeg søkte etter lavkarbosjokoladekake og kom over en oppskrift jeg ikke klarte å glemme
LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HEREEnglish version along with NorwegianNorsk. (English below)Jaaaahhhh. Hadde store problemer med å finne på et passende navn som ville yte denne lille delikatessen her den rettferdighet denfortjener
Dekke den helt til slik at det blir en festlig overraskelse når det skjæres i kaken. Vil du ha en kake som imponerer, er dette virkelig en kake som du bør vurdere
Det er søndag allerede, med fri i morgen OG finvær meldt – så deilig. I dag har jeg en sunnere dessert til dere, den hadde sin plass i påskeutgaven til Shape-Up og nå får dere den her
Salaten holder seg i et par dager om den oppbevares kjølig. Pastasalat er allsidig som tilbehør, og passer like godt på tapasbordet som sammen med grillmat
Disse er såpass sunne at du kan til og med ha de i matpakken til barna som enlitenoverraskelse. Litt dårlig tid denne uka til blogging, men hadde lyst til å dele noe gødt før helgen
La dette stå kjølig i en halvtimes tid. Sarah Bernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnenHenriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet Sara Bernardt
Da IMO-sirup aka fibersirup endelig kom på markedet her var karamell noe av det første jeg lagde, så disse godbitene har altså stått på agendaen helt siden da
Må oppbevares kjølig, men ikke i kjøleskap. Desto lykkeligere blir jeg når det (ensjelden gang) dukker opp hjemmelaget godis, som jo dessuten er mye bedre og mer tilfredsstillende
Bare tanken på det gir meg akutt julestemning og godfølelse i magen. Sett det deretter kjølig. Så lenge jeg kan huske har pappa laget saltkjøttlår til jul
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.