En greie med gresskar
Matbiblioteket
Matbiblioteket
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4-6 personer som forrett,
  • 3-4 porsjoner som lunsj
  • 1 stort flaskegresskar eller 2 små, en drøy kg tilsammen
  • 4 kløfter hvitløk, med skall
  • 2 ss olivenolje
  • 2,5 dl hakket løk
  • 1 Granny Smith eple, skrellet og hakket
  • 1,5 ts karripulver (evt garam masala)
  • 1/4 ts muskatt
  • En klype kajennepepper
  • 3/4 dl peanøttsmør, egentlig helst usøtet
  • 8 dl vann
  • 1 1/2 kube kyllingbuljong
  • Evt rå, usaltede peanøtter til pynt, hakket.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.