termin. Eg har kjøpt littmeir babyull frå Dale Garn, og nokre supersøte. Legg merke til knappane. Her er det nedtelling for supertantene, for om 109 dagar er det
Piskden smeltede gelatineninnibingebærblandingen. Idag ble bunnen langt fra perfekt. Jeg bakte og jeg bakte for å finne ut hvilken kake jeg skulle lage, og i første omgang var planen å lage en kake med ostemousse
Siden dette er Norge sin nasjonalrett skulle det vel bare mangle at retten har sinegendag. FårikålensVenner er en ekte grasrotbevegelse, bestående av lokalt innstiftedefåreninger med full styrings- og oppløsningsrett, uten noe som helst ansvar eller rapporteringsplikt utover hva de lokale vedtekter måtte diktere
Blandden smeltede gelatinenilimesafta. Rør forsiktislik at det blir godt blandet. Du kan også ha littjordbærcoulis over om du har lyst menidag valgte jeg å ikke bruke det
Endelig har jeg kommet tildensistedagenidennerunden med PSMF. De siste par ukene har vært slitsomme, og jeg gleder meg veldigtil å spise frukt og bær imorgen
Gårsdagenslilletreningsøkt ble enlitenhalvtime på tredemølla her hjemme. Jeg vet ikke med dere, men jeg havner noen ganger iperioder der jeg spiserlitefisk – men det må vi gjøre noe med
Nå har jeg derimot kommet meg opp men fløtegrøt fristerIKKE på morgenenidag. Og i natt skjedde det jeg visste kom til å skje en gang i løpet av startfasen
I går var enveldig god dag på alle måter, jeg følte matengikkveldig bra og jeg ble ikkesjesken, kanskje det har noe med at jeg var på butikken og handlet litt flere alternativer
Bland kakao, søtning, sjokoladeprotein eller lignendei røra og du får sjokoladegrøt. Bland raspede gulrøtter, søtning, kanel, kardemomme og du får gulrotkakegrøt
Salvie for meg smaker litt som enblanding av rosmarin og lavendel og er ganske så parfymert. Den første konkurransenidaggikk jo rett til helvete, haha, snakk om å kløne det til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.