Hell så glasuren over denavkjøltekaken, som fortsatt befinner seg i formen. Dennekaken her er hentet fra boken Slikkepott av Lise Finckenhagen og går undernavnet konfektkake
Hun er heldigvis en veldig klok og fornuftig fjortis som skjønte med en gang at et lavkarbo kosthold er absolutt denbesteveien å gå, men har imidlertid en mor (min kjære søster) som virkelig ikke liker å lage mat
Tilsett så restenavingredienseneutenomsjokoladen. Oppskriften jeg kokkelerte frem i dag, er desidertdebeste cookie dough kulene jeg noen gang har laget
Når de har stivnet kan du snu de opp ned eller legge de på en rist foravkjøling. de skal være faste, på kantenav crispy på utsiden, men alikevel ultramyke inni
Om du har dårlig tid og ikke har mulighet for å lage saus fra bunnenav bruker du bare posesaus. Det er sikkert mange avdere som kjøper kjøttkaker til familiemiddagen, og mange tenker sikkert også at de ikke har tid til å lage de selv
Ta brødene ut avformene og avkjøl på rist. Oppskriften er også å finne i bakeboken «Duftenav hjemmebakt gjærbakst», hvor jeg for øvrig har bidratt med gjærbaksttips
Ta brødetforsiktig ut avformen, snu det på hodet og bank forsiktigfor å høre om det er ferdig. Nå kan du enten lage ett høyt brød eller bruke to smurte former, og bake to lave
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.